RYTTER – Klar, Parat, Start (Rytterlicenskursus)

 

Tid:

Sted:      BAR, Fredtoftevej 1, Kokkedal

 Pris:       Kr. 250,- for medlemmer – øvrige kr. 350,00 inkl. Lidt spiseligt

Målgruppe: Alle ryttere.

Kurset er et krav til personer, der vil indløse rytterlicens. Der gøres opmærksom på at for at kunne erhverve rytterlicens skal Ryttermærke 3 og 4 være bestået, men det er ikke et krav for at deltage på dette kursus.  

 

Formål:        At opnå viden om etik og korrekt omgang med heste/ponyer, rytter-kammerater, officials og frivillige hjælpere på rideskoler og til stævner samt information om, hvordan man melder til stævner og hvilke papirer, som er nødvendige for at kunne deltage i de forskellige typer af stævner.

 

Indhold:       Lidt om etik indenfor ridesporten, horsemanship, omgangstone på rideskolen med heste/ponyer, officials, frivillige hjælpere og rytter-kammerater i stald, på baner, i rytterstuen og udenfor klubben samt til stævner. Gennemgang af relevante papirer og stævnetyper, herunder propositioner, hvor skaffes DRF’s reglement, anmeldelse, til/framelding, vaccinationskort, betaling af indskud og hestepas/ID-bevis, der er nødvendige for at kunne deltage i stævner, og hvad man gør når man ankommer til stævnepladsen.

Der afsluttes med en skriftlig multiple choice prøve, der skal bestås med minimum 2/3 rigtige svar.

 

Materialer: Udleveres under kurset. Man kan evt. have kigget på Dansk Ride Forbunds reglement inden kurset, dette kan gratis downloades på:  http://www.rideforbund.dk/DRF/konkurrence/Reglementer

 

Husk at medbringe skriveredskaber

 Tilmelding: pr mail til barthahus@gmail.com

Tilmeldingen skal være påført: Navn, Adr, Tlf nr., Klub og fødselsdato og år for at være gældende.

(husk! Jo hurtigere tilmelding, jo større chance for at der er plads)

Gebyret ,- skal være MODTAGET på konto 5501 – 8510 219 644 med TYDELIG angivelse af navn senest 1. maj 2015

NB der udsendes IKKE bekræftelse på tilmeldingen.

 

 

 

FORÆLDRE MÅ MEGET GERNE OVERVÆRE KURSET